Nordic Ortopedica webbplats dataskyddspolicy

  1. Information som vi kan hämta från dig:

Vi kan hämta och bearbeta följande data om dig:

  • Information som du lämnar genom att fylla i något av de formulären på webbplatsen. Detta inkluderar information som till exempel ditt namn, e-postadress, telefonnummer.
  • Registrering eller kontaktformulär eller när du registrerar dig för att få nyhetsbrev.
  • Om du kontaktar oss kan vi registrera korrespondensen.
  • Detaljer om dina besök på vår webbplats [inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata, organisationens namn och plats, kontaktuppgifter för företag, webbloggar och annan kommunikationsdata och de resurser som du har tillgång till.
  1. Användning av din personliga information:

2.1 . För att uppfylla ett avtal som vi har ingått med dig.

  • Att registrera dig på vår hemsida och att administrera våra webbsidor.
  • För bedömning och analys (t.ex. marknads-, kund- och produktanalys) för att vi ska kunna granska, utveckla och förbättra de tjänster vi erbjuder och att ge oss och andra kunder relevant information genom vårt marknadsföringsprogram.
  • Att meddela dig om ändringar i vår tjänst.
  • Att fatta beslut om dig med datoriserad teknik, till exempel automatiskt välja produkter eller tjänster som vi tror kommer att intressera dig från den information vi har.
  • För att hålla dig informerad om sådana produkter och tjänster (inklusive specialerbjudanden, rabatter, erbjudanden, tävlingar som vi anser kan vara av intresse för dig. Vi kommer endast kontakta dig via elektroniska medel (e-post eller SMS) där du har samtyckt till att kontaktas för sådana ändamål.

2,2     Vi kan komplettera den information du ger oss med information som vi får från tredje part.

 

  1. Upplysande av din information

Vi kan ge information om dig till följande, som kan användas för samma ändamål som anges nedan:

3,1.   Agenter som (på våra vägnar) profilerar dina uppgifter så att vi kan skräddarsy de varor / tjänster vi erbjuder till dina specifika behov.

3,2. Till någon som vi överför eller kan överföra våra rättigheter och skyldigheter enligt vår överenskommelse med dig;

3,3. Om vi har skyldighet att göra det eller om lagen tillåter oss att göra det.

  1. Var vi lagrar dina data

4,1.   Vid utförandet av de aktiviteter som anges i detta avsnitt kan vi överföra data till välrenommerade företag utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att din information får samma skyddsnivå som det som krävs av oss enligt gällande brittisk lagstiftning om dataskydd.

4,2.   All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Eventuella betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller vad du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

4,3.   Tyvärr är överföringen av information via internet inte helt säker. Trots att vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för dina uppgifter som sänds till vår webbplats, någon överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

  1. Dina rättigheter

Enligt personuppgiftslagen (2018) har du rätt att:

5,1.   Begära en kopia av dina personuppgifter som vi lagrar

5,2.   Begära att dina personuppgifter är uppdaterade eller korrigerade

5,3.   Begära att radera alla dina uppgifter (i vissa fall)

5.4.   Begära begränsning av behandlingen av din information

5.5.   Begära att de uppgifter vi lagrat om dig överförs till andra organisationer

5,6.   Ta bort ditt samtycke när det gäller behandlingen av dina personuppgifter när som helst

5,7.   Om du är missnöjd med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt att klaga till Datainspektionen. Du kan kontakta Datainspektionen via email på: datainspektionen@datainspektionen.se eller genom brev till Datainspektionen , Box 8114, 104 20 Stockholm.

Om du vill begära något av ovanstående uppgifter, skicka ett e-mail till: privacy@abilitymatters.com eller skriv till oss på: Hyvelgatan 37, lokal 1 , 74171 Knivsta , Sverige .

  1. IP-adresser och cookies

6,1.   Ny teknik utvecklas på Internet som hjälper oss att leverera anpassade besökarupplevelser. I synnerhet finns det en teknik som kallas "cookies" som kan användas av oss för att förse dig med, till exempel, anpassad information från vår webbplats. En cookie är ett element av data som en webbplats kan skicka till din webbläsare, som sedan kan lagra den på ditt system.

6,2.   Cookies tillåter oss att bättre förstå de sidor och annonser som har lästs, för att bestämma hur ofta särskilda sidor besöks och för att bestämma de mest populära områdena på vår webbplats.

6,3.   Beroende på vilken typ av cookie vi använder tillåter cookies också oss att göra vår webbplats mer användarvänlig, till exempel kan cookies permanent ge oss möjlighet att spara ditt lösenord så att du inte behöver skriva in det varje gång du besöker vår webbplats.

6,4.   Om du vill kan du vanligtvis justera webbläsaren så att din dator inte accepterar cookies.

6,5.   Alternativt kan du justera din webbläsare för att berätta när en webbplats försöker lägga en cookie på din dator. Hur du justerar webbläsaren för att sluta acceptera cookies eller att meddela dig om dem, beror på vilken typ av webbläsarprogram datorn använder.

6,6.   Kom ihåg att cookies inte innehåller konfidentiell information, t.ex. din hemadress, telefonnummer eller kreditkortsuppgifter. Vi utbyter inte cookies med någon tredje parts webbplats eller externa datatillverkare.

6,7.   Din webbläsare genererar också annan information, inklusive vilket språk webbplatsen visas i, och ditt Internet Protocol-adress ("IP-adress"). En IP-adress är en uppsättning nummer som tilldelas din dator under en webbläsningssession när du loggar in på Internet via din internetleverantör eller ditt nätverk (om du har tillgång till Internet från exempelvis en dator på jobbet). Din IP-adress loggas automatiskt av våra servrar och används för att samla trafikdata om besökare på våra webbplatser. Vi använder inte din IP-adress för att identifiera dig personligen.

6,8.   Vi strävar efter att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda din personliga information. Vi kan dock inte garantera säkerheten för data som du avslöjar online. Du accepterar de inneboende säkerhetsriskerna för att tillhandahålla information och hantera on-line via Internet och kommer inte att hålla oss ansvariga för eventuella brott mot säkerheten om inte detta beror på vår försumlighet eller försiktighet.

 

 
Nordic Ortopedica © | Phone: +46 (0)18 34 92 91 | info@nordicortopedica.se
Fax: +46 (0) 18 4444 990
Organisationsnr: 556534-4065
Dataskyddspolicy