Alpha TruSeal Liner with Prosthetists

Tätning till perfektion – Alpha TruSeal liner- så tycker användarna

27th juli 2021

Som en del av Nordic Ortopedicas pågående arbete för att tillhandahålla ett omfattande protesutbud, lanserade vi tidigare i år den nya Alpha TruSeal Linern.

Utformad med patienten i åtanke, har WillowWoods gjort det lättare för transfemoralt amputerade att ta på och ta av sin sealing-liner.

TruSeal Liner har mottagits mycket väl bland sina användare där dessa gav mycket bra feedback, här är några av deras reflexioner:

“Äntligen har jag hittat en AK sealing-liner som inte är enbart konisk eller cylindrisk. Min patient älskade känslan från linern jämfört med de traditionella sealing-liners som finns på marknaden. Den är också smidig vid isättningen i hylsan i och med det släta tyget, samtidigt gav linern en utmärkt suspension. Ingen spray för att förenkla påtagning behövs. ” – Ali Khan

“Linern gav en riktigt bra tätning, jag var skeptisk till hur … tätningsringarna skulle funka … men trots att jag provade den med en inte alltför tight passform var tätningen riktigt solid, det var imponerande.” – Charles Ellis

”En hudvänlig och positiv sealing-liner. Lätt att ta på och av utan spray och som hittills verkar vara mycket hållbar. ” – Nigel Davis

TruVolume -Control ✓
tillåter +2,5% volymändring, med VMP upp till +4%.

TruSuction ✓
Exceptionell tätningskvalitet med fyra integrerade tätningsfenor i en unik trappformad design som är ingjutna med övriga linern .

TruDurability ✓
Fantastisk tätningskvalitet med en satinyta som är tålig mot nötning och som förlänger linerns livslängd.

Om du vill veta mer om Alpha TruSeal Liner, vänligen klicka här.

Om Nordic Ortopedica

Nordic Ortopedica är ledande distributör av proteser och ortoser. Vårt mål är att främja livskvalité genom att erbjuda produkter som är innovativa och effektiva till de som behöver det. Vi förstår utmaningen och det komplexa i att hitta rätt produkt till patienten eller brukaren. Med vårt omfattande produktsortiment vill vi göra det lättare att upptäcka lösningen.
(T) +46 (0)18 34 92 91
(E) info@nordicortopedica.se


Back to overview

Subscribe to the Nordic Ortopedica newsletter