Vad är LimbLogic® Elevated vacuum?

11/10/2021

Att skapa ett förhöjt vakuum i en proteshylsa ger patienten en bättre komfort och högre säkerhet. Detta kan uppstå genom en högre vakuumsuspension mellan linern och proteshylsan.

LimbLogic® tillhandahåller ett elektroniskt aktivt, lättanvänt vakuumsystem som ger en ultimat hylskomfort för alla amputerade som lever en aktiv livsstil.

LimbLogic® gör att både klinikern och slutanvändaren kan justera vakuumnivån efter behov genom antingen en liten Bluetooth®-kontroll eller en IOS-app. Systemet övervakar sedan kontinuerligt vakuumnivån i hylsan och optimerar en säker nivå under varje aktivitet, även om aktiviteten innefattar sötvatten, enheten är nämligen vattentät upp till ett djup av 3 meter (10 fot) i upp till 12 timmar i taget.

Den har också induktiv laddning, ett urval av inline- eller sidmonterade vakuumpumpar och är kompatibel med Alpha LimbLogic® silikonliner, designad för maximal hållbarhet.

För mer information om LimbLogic®, besök https://www.nordicortopedica.se/produkt/limblogic/

Om Nordic Ortopedica
Nordic Ortopedica är ledande distributör av proteser och ortoser. Vårt mål är att främja livskvalité genom att erbjuda produkter som är innovativa och effektiva till de som behöver det. Vi förstår utmaningen och det komplexa i att hitta rätt produkt till patienten eller brukaren. Med vårt omfattande produktsortiment vill vi göra det lättare att upptäcka lösningen.
(T) +46 (0)18 34 92 91
(E) info@nordicortopedica.se


Back to overview

Subscribe to the Nordic Ortopedica newsletter