Nyheter!

06/04/2022

Vi presenterar Ortho Europes nya sleeves, en säker suspensionsslösning för underbensproteser.

Sleevesen säkrar förankringen av protesen till stumpen med hjälp av vakuum och sugkraft.

Ortho Europe kan nu erbjuda både raka och förformade sleeves med gel i ett flertal storlekar vilka ger en säker förankring för varje underbensprotes.

Ortho Europes raka och förformade sleeves är framtagna för att minimera skjuvkrafter och ge användaren ytterligare rotationsstabilitet. Sleevesen kan användas som en primär eller sekundär förankringsmetod och finns i många olika storlekar och färger. De är gjorda av ett lätt stretchigt tyg och med en 3 mm jämntjock medicinskt klassad TPE-gel.

Klicka här för att se Nordic Ortopedicas kompletta sortiment av liners och sleeves, inklusive hela kollektionen med de raka och förformade gel-sleevesen.

Om Nordic Ortopedica

Nordic Ortopedica är ledande distributör av proteser och ortoser. Vårt mål är att främja livskvalité genom att erbjuda produkter som är innovativa och effektiva till de som behöver det. Vi förstår utmaningen och det komplexa i att hitta rätt produkt till patienten eller brukaren. Med vårt omfattande produktsortiment vill vi göra det lättare att upptäcka lösningen.
(T) +46 (0)18 34 92 91
(E) info@nordicortopedica.se


Back to overview