Om oss

Nordic Ortopedica är en ledande distributör av proteser och ortoser. Vårt mål är att främja livskvalité genom att erbjuda produkter som är innovativa och effektiva till de som behöver det mest. Vi förstår utmaningen och det komplexa i att hitta rätt produkt till patienten eller brukaren.

Med vårt omfattande produktsortiment vill vi göra det lättare för dig att hitta lösningen.

Att välja att samarbeta med oss garanterar:

Kvalité

Kvalité

Vi arbetar i enlighet med ISO-standarden 13485 för medicintekniska produkter och håller oss till strikta standarder för att säkerställa att vi bara tillhandahåller produkter av bästa kvalitet. Våra sju produktionsanläggningar använder världsledande teknik för att tillverka skräddarsydda enheter som exakt matchar användarens krav, och vi erbjuder ett omfattande utbud av lagerartiklar, tack vare långvariga relationer med globalt kända leverantörer som Ohio WillowWood, Sporlastic och Proteor..

Klinisk expertis

Klinisk expertis

Varje produkt vi erbjuder utvärderas grundligt ur ett kliniskt perspektiv och ser till att de fungerar i praktiken - inte bara i teorin. Detta görs med hjälp av ett team av kliniker från Ortho Europas systerföretag, Opcare: en rehabiliteringstjänstleverantör.

Innovation

Innovation

Vi strävar efter att driva utvecklingen framåt och banbrytande ny teknik, med målet att upptäcka ännu bättre lösningar för både kunder och användare. Var och en av våra fabriker använder CAD-teknik och använder robotar med flera axlar för att säkerställa en hög grad av precision från början till slut.

Kundfokuserad service

Kundfokuserad service

Dina behov, vare sig som kliniker eller som användare av våra produkter, är av största vikt för oss och förblir kärnan i allt vi gör. Vi strävar efter att tillgodose dessa behov, från att erbjuda användbara råd till att leverera och tillhandahålla pålitliga enheter.

Mer om oss

Nordic Ortopedica startade 1996 och är nu en del av Ortho Europe. Ortho Europe grundades 1990 med ett enda kontor i Oxford, Storbritannien, och har nu vuxit stadigt till att omfatta sju tillverkningsanläggningar, kontor i Frankrike, Nederländerna och Sverige och ett nätverk av europeiska distributörer.

Ortho Europe är en del av Ability Matters Group, en internationell samling av företag som är specialiserade på ortoser, proteser och kroppsställning och mobilitetsvård, vilket ger personer möjlighet att leva mer självständiga liv.