Europa Road Trip 2020 är snart här

Vi kommer att besöka Holland, Sverige, Storbritannien och Frankrike mellan den 20-24 april i år för att lansera den nya KOA-foten och SmartTemp Gel Linern.

Europa Road Trip – Några härliga minnen från 2019

Förra årets roadshow var en stor framgång och innehåll presentationer från både RUSH och WillowWood. På agendan stod information om LimbLogic-systemet och EVAQ8-fötterna och toppades av en kort frågesport med pris till vinnaren!

Nordic Ortopedica & Ortho Europe Roadshow

Nordic Ortopedica & Ortho Europe arbetar tillsammans med representanter från WillowWood för att nu i april möjliggöra gratis seminarium för dig. Roadshowen kommer att resa genom Europa från den 20-24e april och kommer besöka Holland, Sverige, England och Frankrike.

Detta ger dig möjligheten att vara de första som får se och lära dig mer om Alpha SmartTemp Gel Liner. Hemligheterna bakom den här unika tekniken kommer att diskuteras då du kommer få lyssna på forskningsingenjörerna bakom lanseringen.

WillowWood kommer även att berätta om den innovativa KOA-foten, som kommer att släppas senare i år. Den låga profilen av glasfiber är designad för K2-K3-patienter, vilket ger dem en ökad energiavkastning och smidig övergång.

Andra saker på dagordningen inkluderar information om den förbättrade beställningsportalen för Design Liner där du kan beställa och anpassa Design Liners, vilket gör beställningen lättare och mer bekväm. I slutet av dagen är det även ett quiz där vinnaren får ett pris!

Registrera dig genom att fylla i formuläret nedan:

Roadshow-registreringsformulär

Subscribe to the Nordic Ortopedica newsletter